Pandit Sewpersad Ganesh op 87-jarige leeftijd overleden

De hindoe-geestelijke Pandit Sewpersad Ganesh is overleden. Met veel verdriet maakt het Hoofdbestuur en de Priesterraad van de vereniging Arya Dewaker dit bekend. De Pandit is zaterdag 18 december 2021 overleden op de gezegende leeftijd van 87 jaar.

In leven was hij een hooggeleerde priester van de vereniging Arya Dewaker en heeft daarnaast met succes de Wedische leerstelling verdedigd en uitgedragen. Hij was gewezen voorzitter van de Priesterraad Arya Dewaker en heeft Sahayak en Karmakand pandits opgeleid.

De crematieplechtigheid zal plaatsvinden op woensdag 22 december om 17.00 uur in het uitvaartcentrum Duin- en Bollenstreek, Lisse, te Nederland. Aan de nabestaanden wordt heel veel sterkte en kracht toegewenst om dit smartelijk verlies te dragen, aldus het Hoofdbestuur, Priesterraad en alle organen en afdelingen van de Vereniging Arya Dewaker.

error: Kopiëren mag niet!