20 Nieuwe Covid-besmettingen woensdag en geen enkele patiënt aan virus overleden

Aan het coronavirus is woensdag 22 december geen enkele patiënt overleden. Het totaal aantal aan het virus overleden personen bedraagt – sinds het begin van de pandemie medio maart 2020 – 1.186, zo is te zien op de website van het Bureau voor Openbare Gezondheidszorg (BOG) waar een zogenoemd dashboard dagelijks de Covid-cijfers publiceert.

20 Personen werden positief getest (donderdag 38, vrijdag 23, zaterdag 22, zondag 10, maandag 46 en dinsdag 36), 274 testen zijn uitgevoerd en volgens het dashboard is 1 patiënt woensdag genezen verklaard. 

Op Intensive Care Units van de ziekenhuizen liggen woensdag 3 patiënten (dat waren er zondag nog 11) en in totaal liggen 12 personen met het virus in een ziekenhuis, 4 minder dan dinsdag. De BOG Covid-19 dashboard toont 22 december twee personen in isolatie.

Het totaal aantal met Covid-19 besmette personen, sinds de uitbraak medio maart 2020, bedraagt nu 51.518.

PK

error: Kopiëren mag niet!