Ministerie van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur gaat gepensioneerden en jubilarissen huldigen

Een grote groep gepensioneerden en jubilarissen van het ministerie van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur (MinOWC) wordt deze maand gehuldigd, dat heeft het ministerie dinsdagmiddag 21 december bekendgemaakt.

Er worden 1.004 medewerkers en gepensioneerden gehuldigd over de periode 2012 tot en met 2019. De jubilarissen hebben 25, 30, 35 en 40 dienstjaren achter de rug. Zij zullen vanwege hun jarenlange inzet op het departement deze maand nog een gratificatie ontvangen.

De minister en haar directie zouden iedereen persoonlijk willen bedanken voor hun jarenlange inzet. Dit kan helaas niet vanwege de Covid-19-situatie in het land.

De groep gepensioneerden en jubilarissen die in december 2021 hun gratificatie niet hebben ontvangen, hoeven zich niet ongerust te maken, want het geld wordt dan aan het eind van januari 2022 op hun bankrekeningen gestort.

De minister, haar directeuren en staf bedanken de gepensioneerden en jubilarissen voor hun enorme bijdrage in de afgelopen jaren. De leiding van het ministerie is blij, dat ze nog voor de feestdagen de gratificatie kan uitbetalen. De minister heeft de commissie jubilarissen en haar staf bedankt voor hun werk, dat onder moeilijke covid omstandigheden werd uitgevoerd.

error: Kopiëren mag niet!