Stichting SuriNatives doneert in samenwerking met Stichting Etnel Tris Suriname aan Kalebaskreek

De Stichting SuriNatives heeft afgelopen vrijdag in samenwerking met Stichting Etnel Tris Suriname 10 dozen kleding, schoeisel en speelgoederen gedoneerd aan Kalebaskreek in het kader van Kinderdag. De stichtingen hebben besloten om deze samenwerking veel meer effect te geven door naar meerdere binnenlandse inheemse dorpen te gaan om spullen te doneren.

“Wij hebben de 10 dozen gebracht naar de kapitein van Kalebaskreek, Conchita Alcantara, en die stelde het zeer op prijs dat wij een kleine donatie hebben kunnen doen aan de inheemse gemeenschap van Kalebaskreek”, zegt Quatro Banda, voorzitter van Stichting SuriNatives.

De kapitein van Kalebaskreek gaf te kennen, dat zij alle 10 dozen maandag naar de lagere school in het dorp zal brengen en de kinderen blij zal maken. 

SK

error: Kopiëren mag niet!