Kinderdagtoernooi: Voetbalcompetitie tussen jeugdigen van Geyersvlijt en Texas

Een kinderdagtoernooi vond zondag 5 december plaats in de vorm van een onderlinge voetbalcompetitie tussen jeugdigen van Geyersvlijt en Texas. Dit alles was georganiseerd door het Touw Ngie Tjouw ontwikkelingsfonds. Op het progamma stond van 13.00 uur tot 14.00 uur U15 Geyersvlijt tegen Texas en van 14.00 uur tot 15.00 uur U20 Geyersvlijt tegen Texas.

Een groep van 40 jeugdigen nam deel aan dit toernooi, waarbij zij aan het eind een hapje en een drankje kregen. Vanwege de Covid-preventiemaatregelen mocht een beperkt aantal mensen aanwezig zijn. Dit werdt opgelost doordat toeschouwers langsreden en met een tutter of een bari hun support gaven, zegt Naomi Wartes, die een van de begeleiders was.

Als winnaar voor de U15-klasse behaalde Geyersvlijt na een penalty de overwinning met 8-7. Ook bij de U20-klasse ging Geyersvlijt er met de winst vandoor, 8-7.

“Het toernooi was geslaagd, de voetballers waren tevreden en ze hebben dit ook vreedzaam gedaan”, aldus Wartes. 

SK

error: Kopiëren mag niet!