Kinderen Evangelisch centrum Lob Makandra op Kinderdag verrast

Districtscommissaris van Wanica Suraksha Sital-Hirasingh en de Lions Club hebben de kinderen van Evangelisch centrum Lob Makandra op Kinderdag verrast. “Dit is de dag die de Heer ons geeft”, zongen de kinderen uit volle borst zondag in de kapel van Evangelisch centrum Lob Makandra.

Evangelisch centrum Lob Makandra is een uniek sociaal-maatschappelijk wooncomplex. Op het terrein zijn diverse tehuizen gevestigd, een tehuis voor gehandicapten (Stichting In de Ruimte) en opvanghuis Hadasha, peuter en kleuterschool, een kinderdagverblijf (St.Weid Mijn Lammeren), maar ook een basisschool (AMEC) een buurthuis met bibliotheek, diverse logeergebouwen voor verhuur en een zendingshuis (St. Lob Makandra).

Terwijl in het Evangelisch centrum de zondagse gezinsdienst gaande was, werden de kinderen verrast met de komst van de districtscommissaris van Wanica en de Lions Club die hen in verband met Kinderdag trakteerden op diverse lekkernijen zoals donuts, nasi, tjaw min en snoepgoed.

Pastor Sila Wong Swie San-Lachman, die als geestelijke moeder zorgt draagt voor de kinderen en bewoners van de diverse stichtingen, bedankte de districtscommissaris en Lions Club namens alle bewoners van het centrum.

error: Kopiëren mag niet!