Man (25) loopt met kruiwagen vol gestolen goederen over verlengde Latourweg

Het Korps Politie Suriname bericht zaterdagmiddag 4 dcember, dat surveillerende agenten van het politiebureau Livorno dinsdagochtend 30 november in alle vroegte op de verlengde Latourweg de 25-jarige F.V., een bekende van de politie, aangehouden.

De man duwde een kruiwagen voort, en zette het op een lopen bij het zien van de politie. De achtervolging werd ingezet en ter hoogte van de Watradagoestraat lukte het de politie de verdachte aan te houden. Aangezien F.V. het strafbaar feit in het ressort Latour heeft gepleegd, werd hij overgedragen aan de politie van het bureau Latour.

De man bleek een bekende van de politie te zijn. In de kruiwagen werden onder andere aangetroffen en in beslag genomen PVC buizen met koperen elektrische kabels, waterleidingbuizen, een hydrofoor drukschakelaar, een hamer en gereedschap waarmee woninginbraken kunnen worden gepleegd. V. bekende de goederen uit een woning aan de Frederikshoopweg te hebben gestolen. Op zijn aanwijzing werd het adres aangedaan en de benadeelde heet later op de dag aangifte gedaan van de diefstal.

Volgens verklaring van de aangeefster zijn bij de diefstal ook nog 5 pakken cement en een hydrofoor weggenomen.

F.V. is hangende het onderzoek na afstemming met het Openbaar Ministerie door de politie in verzekering gesteld. De in beslag genomen goederen werden afgestaan aan de eigenares.

error: Kopiëren mag niet!