Bestuursdienst Para viert Kinderdag met kinderen van de buurt

Met de ondersteuning van ondernemers en burgers van Para-Oost, is het de bestuursdienst van dat ressort gelukt, om kinderen van de omgeving een onvergetelijke dag te bezorgen. Deze activiteit vond vrijdag plaats, nabij het kantoor te Paranam en was gericht op Kinderdag. Dit meldt het districtscommissariaat.

Door donaties van onder anderen Pansa Group of Companies N.V., The Kuldipsingh Group en CCC Group Inc., is men in staat geweest om een clown, dj en andere vermakelijheden voor de kinderen in te huren.

Deze viering heeft ook geleid tot bevordering van de saamhorigheid tussen de medewerkers van het bestuurskantoor.

Met inachtneming van alle Covid-19 voorzorgsmaatregelen, is deze viering succesvol gelukt, en zullen er meerdere activiteiten worden gehouden, gericht op educatie van de jongeren in de omgeving

error: Kopiëren mag niet!