“Wat gebeurt er met percelen die leden van de Burgerbond bij de politie zouden ontvangen?”

Ik ben werkzaam bij Justitie en Politie, afdeling ‘Korps Politie Suriname’, en ik ben lid van de Politiebond. In 2015 verdeelde het KPS percelen in Commewijne. Om in aanmerking daarvoor te komen moest ik SRD 1.500 storten. Dat geld heb ik gestort, maar ik heb tot heden geen perceel gehad. Een deel heeft wel een perceel gehad, maar een deel niet. Mijn vraag is dus, ‘wat gebeurt er met de percelen die leden van de Burgerbond bij de politie zouden krijgen?’

Wanneer ik bel krijg ik te horen, dat iedereen al gepensioneerd is, niemand bemoeit zich meer ermee. Ook heb ik een lid van de Surinaamse Politiebond benaderd, die gaf aan dat het een aangelegenheid van de Burgerbond is. De Politiebond bemoeit zich er dus niet mee. Ook het ministerie kan geen antwoord hierop geven. Over vier jaren zal ik met pensioen gaan en ik wil graag aandacht vragen voor dit probleem.”

R. Raghoebier

error: Kopiëren mag niet!