Vrouw (36) bij inval politie in club aangehouden met drugs in bezit

Leden van de afdeling Traffic in Person (TIP) bijgestaan door rechercheurs van de afdeling Narcotica Brigade en andere politie-eenheden hebben zondagochtend vroeg 28 november een inval gepleegd in een club te Paramaribo Noord. 

Daar werd een 36-jarige vrouw van Chinese komaf, Y.L., aangehouden. In haar handtasje werden door agenten 18 xtc-pillen en 5 gram Crystal Meth, ofwel Sukru aangetroffen en in beslag genomen, zo meldt het Korps Politie Suriname woensdag 1 december.

In eerste instantie gaf de drugsverdachte aan, dat het om maagtabletten ging. Toen de politie haar confronteerde met het feit, dat het om drugs ging, wist de vrouw niet hoe de drugs in haar handtasje terecht waren gekomen. 

Zij werd na overleg met het Openbaar Ministerie hangende het onderzoek in verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!