Duikers te Longmay, Nickerie, vervangen

Meer dan 50 rijstboeren van Kinfield, omgeving Longmay meer bekend als Kebon Tebhoe, waren onlangs opgelucht. Dit stelt VHP-parlementariër Stephan Madsaleh tegenover Dagblad Suriname.

De kapotte duikers daar hebben geleid tot een verstopping, dat had in feite het inpompen van water op de rijstarealen bemoeilijkt. De hardwerkende boeren vreesden voor het ergste en hebben een beroep gedaan op het Assembleelid. De kapotte buizen zijn binnen de kortste tijd, gezien de hoge urgentie, vervangen door ultraviolet buizen.

Een bijzondere dank gaat uit naar de minister van Openbare Werken, Riad Nurmohamed, ressortraadsleden die voor het transport hebben gezorgd en naar meneer Badloe, die zijn graafmachine heeft ingezet, en de gemeenschap daar, aldus Madsaleh.

  

error: Kopiëren mag niet!