Stutgard vindt handhaving regels beter dan aanscherpen avondklok

De bekende Surinamer Ricky Stutgard is niet blij met de aanpassing van de avondklok naar 21.00 uur. Het terugdraaien met 2 uren noemt de van huis uit voedseltechnoloog een jojobeleid. Zo vindt hij dat veel sectoren het moeten ontgelden en noemt hij de horecasector. 

Ook de avondscholen moeten het volgens Stutgard ontgelden. “De minister heeft niet gezegd dat het aantal besmettingen zijn toegenomen maar omdat de mensen feest vieren.” Voor Stutgard hebben de maatregelen dan ook direct gevolgen voor de avondopleidingen die tot 21.15 duren.

“Dit heeft tot gevolg dat de laatste lesuren niet meer gegeven kunnen worden en daarmee raakt het onderwijssysteem gefrustreerd”, laat Stutgard weten. Hij is voorstander om personen die feesten organiseren te beboeten. Door de handhaving hiervan gaat er een waarschuwend signaal naar de anderen toe, verduidelijkt hij.

RB

error: Kopiëren mag niet!