Automobilist (31) komt om het leven bij eenzijdig ongeval op weg naar Reeberg

De 31-jarige automobilist Gordon Boldewijn is zondagavond 28 november bij een eenzijdig verkeersongeval op de weg naar Reeberg overleden, zo meldt het Korps Politie Suriname dinsdagmiddag 30 november.

Agenten van het politiebureau Lelydorp gingen na de melding van het verkeersongeval naar de plek voor onderzoek. Daar aangekomen bleek Boldewijn, die bekneld had gezeten in de auto, door omstanders uit de auto was gehaald. Hij vertoonde geen teken van leven meer.

De agenten constateerden, dat de automobilist met vijf inzittenden over voornoemde weg reed, vanuit de richting van de Helena Christinaweg en rijdende richting de Javaweg. Ter hoogte van de openbare school verloor Boldewijn, die vermoedelijk met een vrij hoge snelheid reed, de controle over de besturing van zijn auto. Hij belandde op de andere rijhelft, kwam op de berm terecht waarna de auto over de kop sloeg en gedeeltelijk in de langs de weg lopende goot belandde. 

Met behulp van omstanders werden de bestuurder en de inzittenden uit de auto gehaald. Twee inzittenden raakten gewond en werden in een ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Na medische behandeling konden de gewonden naar huis. De materiële schade aan de auto is aanzienlijk en die werd ter herkeuring door de politie in beslag genomen.

Het lichaam van Gordon Boldewijn is in opdracht van het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen. Het onderzoek van dit verkeersongeval is overgedragen aan de Verkeersunit van regio Midden.

error: Kopiëren mag niet!