63 personen Covid-positief getest maandag uit 641 testen en geen personen aan virus overleden

Het Covid-virus heeft maandag 29 november geen personen het leven gekost, zo meldt het officiële Covid-19 dashboard op de website van het Bureau voor Openbare Gezondheidszorg, www.bogsuriname.com, maandagavond rond tien uur. Het aantal overleden personen aan Covid-19 bedraagt nu, sinds de aanvang van de Covid-pandemie medio maart 2020, 1.166.

63 Personen werden positief getest (donderdag 37, vrijdag 54, zaterdag 31 en zondag 19) en volgens het dashboard zijn geen patiënten maandag genezen verklaard. 641 Testen zijn uitgevoerd.

Op Intensive Care Units van de ziekenhuizen liggen maandag 9 patiënten en in totaal liggen 24 personen met het virus in een ziekenhuis.. De afgelopen dagen is er constante dalende lijn waar te nemen in het aantal ziekenhuis- en ICU-opnames.

De Covid-19 dashboard toont 29 november 2 personen in isolatie.

Het totaal aantal met Covid-19 besmette personen, sinds de uitbraak medio maart 2020, bedraagt nu 50.823.

PK

error: Kopiëren mag niet!