Mashup uitgebracht door Tenix Bholasingh

De Surinaamse zanger Tenix Bholasingh heeft in samenwerking met Shiva’s Events  een mashup gelanceerd. Bholasingh vertelt het volgende, het is een mashup geworden van chutney songs. Hierbij is muzikale gedeelte gedaan door Devin Beats en graphic art door Sallo Fx Studio.

Tenix Mashup is op 25 november uitgekomen en is te bekijken via YouTube channel Sallo FX Studio. Hiermee heeft de artiest weer een muziekproject op zijn naam staan. Een bijzondere dank gaat uit naar alle sponsoren die het project hebben mogelijk gemaakt.

Bholasingh begon op zijn 14e met zang en zit al zeker 23 jaar in de muziekwereld. Hij begon met de muziekformatie “Rockers”, is lid geweest van The Famous, Refresh, DanZa. Momenteel is hij lid van muziekformatie Xtreme The Band.

Muziekliefhebbers mogen veel meer verwachten van deze zanger. Tenix is zich aan het voorbereiden betreffende een Valentine project voor het jaar 2022. 

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!