Song “Wis” van Ghetto Crew met videoclip en danspasjes

De Surinaamse Ghetto Crew heeft weer een videoclip op zijn naam staan. De song is geschreven door Sneesje en Seky. De muzikale omlijsting is gedaan door High School Music in samenwerking met Bad Move Records. Zoals hun vorige songs is het nummer “Wis” ook gelanceerd met een bijbehorende videoclip.

De gedachten achter deze song is dat men moet leren loslaten. “Problemen zullen er altijd zijn, maar wij moeten het gewoon uit ons hoofd weten weg te halen. We moeten doorgaan en nooit opgeven”, zeggen de artiesten in een gesprek. Ghetto

Crew staat bekend om het feit dat ze bij elke song een danspasje erbij bedenken. Voor het nummer “Wis” hebben zij het volgende bedacht: “Je zakt naar beneden en je gaat de beweging maken alsof je iets wegveegt. Je bent dus alles aan het wissen wat jou hindert en geniet dansend verder van deze nieuwe dansstijl”.

De boodschap met dit project van de artiesten is de volgende: “Als iets niet lukt of als je met iets zit, wis het gewoon uit je hoofd en kijk naar de positieve kant van het leven”. Hiermee is weer bewezen, dat Ghetto Crew tot vandaag de dag actief is in de muziekscene. 

(Khoesiaal. P)

error: Kopiëren mag niet!