Copa Libertadores weer gewonnen door Braziliaanse club Palmeiras – In Montevideo werd Flamengo met 2-1 verslagen

De Copa Libertadores, de Zuid-Amerikaanse equivalent van de Champions League, is net als vorig jaar gewonnen door de Braziliaanse club Palmeiras. In Montevideo werden zaterdag de landgenoten van Flamengo na verlenging met 2-1 verslagen.

Deyverson, die Veiga in de 91e minuut verving, werd in de verlenging de man van de avond.

Raphael Cavalcante Veiga bezorgde Palmeiras al na vijf minuten een voorsprong en in de 72e minuut maakte Gabriel Barbosa gelijk. Deyverson, die Veiga in de 91e minuut verving, werd in de verlenging de man van de avond. De Braziliaan profiteerde van een fout in de defensie van Flamengo en schoot met links raak in de korte hoek.

Voor Palmeiras is het de derde titel in de Copa Libertadores. Ook in 1999 was de club uit São Paulo de beste van Zuid-Amerika. Palmeiras is de eerste club sinds Boca Juniors in 2001 die haar titel wist te verlengen in de Copa Libertadores. Eerder dit jaar versloeg Palmeiras Santos in de door corona uitgestelde finale van 2020.

error: Kopiëren mag niet!