Vier drugsverdachten bij leegstand perceel Crommelinstraat aangehouden – Een verdachte na verhoor in vrijheid gesteld

De vier drugsverdachten Q.E. (32), D.S. (20), O.F.( 25) en U.P. (23) zijn na een gepleegde drugsinval door rechercheurs van de Narcotica Brigade op een leegstaand perceel aan de Crommelinstraat opgespoord en aangehouden, aldus bericht de politie zaterdagmiddag 27 november.

Bij de aanhouding werden op de verdachte Q.F. verschillende drugssoorten aangetroffen, waaronder 60 XTC pillen, 13 gram cocaïne, 15 gram marihuana, 9 gram crystal meth ‘sukru’ en 2 blokjes hasj met een totaal gewicht van 15 gram. Volgens verkregen informatie de man een drugsverkoper.

Op de verdachte D.S. werden aangetroffen 14,3 gram cocaïne en een XTC pil die hij in een tas bij zich had. Naar zeggen van deze verdachte had hij de tas inhoudende de drug gevonden.

O.F. had in totaal 112 wikkels marihuana bij zich met een totaal gewicht van 70 gram. De politie trof ook nog 61 gram marihuana aan in een zak verborgen bij deze verdachte.

Op de vierde verdachte U.P. heeft de politie niets aangetroffen. Agenten zagen echter bij aankomst dat deze verdachte zijn kompaan O.F. hielp bij het verpakken van drugs, waarna de drugs op een tafel werd geplaatst. P. verklaarde aan de politie, dat hij op het moment van de inval net op die locatie was om een sticky te kopen.

De aangetroffen drugs en andere zaken zijn door rechercheurs in beslag genomen, waarna de vier naar het bureau werden overgebracht.
De drugsverdachte Q.E., die een bekende van de politie is en eerder dit jaar ter zake overtreding van de Wet Verdovende Middelen in verzekering was gesteld, is samen met D.S. en O.F., na overleg met het Openbaar Ministerie opgesloten. De verdachte U.P. is na te zijn voorgeleid en verhoord heengezonden.

error: Kopiëren mag niet!