27 personen Covid-positief getest donderdag uit 165 testen en niemand aan virus overleden

Het Covid-virus heeft donderdag 25 november geen persoon het leven gekost, zo meldt het officiële Covid-19 dashboard op de website van het Bureau voor Openbare Gezondheidszorg, www.bogsuriname.com, donderdagavond rond tien uur. Het aantal overleden personen aan Covid-19 bedraagt nu, sinds de aanvang van de Covid-pandemie medio maart 2020, 1.158.

37 Personen werden positief getest (zaterdag 28, zondag 26, maandag 67, dinsdag 50 en woensdag 48) en volgens het dashboard zijn twee patiënten donderdag genezen verklaard. 165 Testen zijn uitgevoerd.

Op Intensive Care Units van de ziekenhuizen liggen donderdag 12 patiënten en in totaal liggen 30 personen met het virus in een ziekenhuis, 6 minder dan zaterdag. De afgelopen dagen is er constante dalende lijn waar te nemen in het aantal ziekenhuis- en ICU-opnames.

De Covid-19 dashboard toont 25 november 5 personen in isolatie.

Het totaal aantal met Covid-19 besmette personen, sinds de uitbraak medio maart 2020, bedraagt nu 50.656.

PK

error: Kopiëren mag niet!