Zanger Dessty Raijin brengt song “Ne rentre pas ce soir” uit

Zanger Dessty Raijin heeft recent het nummer “Ne rentre pas ce soir” uitgebracht. Mc Vuure zegt in gesprek met Dagblad Suriname, dat Dessty Raijin is geboren en opgegroeid in Frankrijk. De 28-jarige heeft het nummer spontaan op papier gezet en in de studio opgenomen.

“De song is gelanceerd met een bijbehorende videoclip. “Ne rentre pas ce soir” draait om een verhaal waarbij ik met mijn geliefde afspreek, we gaan naar Netflix kijken en chillen.  Ze maken de keuze uit bekende series op Netflix en om verder te weten mag u de videoclip via YouTube bekijken  en streamingdiensten”, vertelt de zanger in een gesprek.

Mc Vuure is ook belast met de promotie van Dessty Raijin zijn songs in ons land. 

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!