Regering schaft 150 durotanks aan voor scholen en leerkrachten in binnenland

Er zullen 150 durotanks worden aangeschaft voor scholen en leerkrachten in het binnenland. De goedkeuring voor de aanschaf van de watertanks is tijdens de wekelijkse vergadering van de Raad van Ministers van 10 november genomen, zo meldt het Directoraat Volkscommunicatie van het Kabinet van de Vicepresident dinsdag 23 november.

Vicepresident Ronnie Brunswijk kon zich vinden in de uitleg van minister Marie Levens van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur voor de aankoop van de durotanks. Zij gaf aan, dat tijdens de droge tijd een gebrek aan water ontstaat in het binnenland.

De scholieren en leerkrachten lijden enorm hierdoor, terwijl gezond drinkwater belangrijk is voor de gezondheid en de hygiëne. De durotanks hebben elk een capaciteit van 600 gallon.

error: Kopiëren mag niet!