Bestuurders van 18 voertuigen op de bon geslingerd tijdens verkeerscontroles in weekend

De zogenoemde stootgroep van het Korps Politie Suriname (KPS) heeft in het weekend van vrijdag 19 tot en met de vroege ochtend van maandag 22 november tijdens verschillende verkeerscontroles 83 voertuigen gecontroleerd. 18 personen werdeb beboet voor verschillende verkeersovertredingen, aldus het korps dinsdagavond 23 november.

16 voertuigen werden doorzocht door de agenten, en er werden geen bijzonderheden aangetroffen. 13 personen hebben hun boete buiten proces afgewikkeld.

Tijdens avondklok personen van locaties en feesten verwijderd

Tijdens avondklokuren hebben agenten zich niet alleen geconcentreerd op de verschillende verkeerscontroles. Er werden ook verschillende locaties bezocht, waar onder Fort Zeelandia, Traphouse, Waka Pasi en On the Run. Bij die gelegenheid zijn er verschillende personen van de plaatsen verwijderd.

De stootgroep heeft te Weg naar Zee in het werkressort van de politie van Kwatta, waar een feest gaande was, assistentie verleend aan pro Kwatta. Op die locatie werden feestvierenden van de plek verwijderd. In de Richard Voulliarestraat werd ook een feest stopgezet en werden de feestgangers ook van de locatie verwijderd.

error: Kopiëren mag niet!