Vijf verdachten van diefstal zijspiegels van een auto aangehouden en in verzekering gesteld

De politie van het bureau Lelydorp heeft in de vroege ochtend van afgelopen zondag maar liefst vijf mannen in hun werkressort aangehouden die verdacht worden van de diefstal van de zijspiegels van een Toyota Vitz in Paramaribo-Noord. Dit meldt het Korps Politie Suriname maandagavond 22 november.

Na de diefstal verdwenen de mannen in een auto, maar werden meteen achterna gezeten door de eigenaar van de Vitz en een familielid.

Ter hoogte van het ressort Lelydorp reden de verdachten tegen een schutting. De benadeelde vernielde vervolgens met een scherp voorwerp de auto van de verdachten. Hierdoor liep één van ze een kapwond op aan een been. Na medisch te zijn behandeld werden de gewonde verdachte en zijn vier kompanen ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau. 

De gestolen zijspiegels zijn teruggevonden in de auto van de verdachten. Verder werden ook nog aangetroffen een hoeveelheid drugs en een fijnweger.

Zowel het voertuig als de aangetroffen drugs en fijnweger zijn in beslag genomen, waarna de verdachten zijn overgedragen aan de Recherche van regio Midden. 

Na overleg met het Openbaar Ministerie zijn de vijf achter slot en grendel geplaats voor het stelen van zijspiegels van een auto…….

error: Kopiëren mag niet!