Messi scoort voor PSG zijn eerste goal in met 3-1 gewonnen wedstrijd tegen FC Nantes

Paris Saint-Germain heeft zaterdag met de nodige moeite een thuiszege op FC Nantes geboekt. Met het droomtrio Lionel Messi, Neymar en Kylian Mbappé in de basis, maar zonder Georginio Wijnaldum, werd met 3-1 gewonnen. PSG speelde enige tijd met tien man. Messi maakte in de slotfase eindelijk zijn eerste Ligue 1-goal.

De wedstrijd was nog maar twee minuten oud, of Mbappé maakte de 1-0. In een waanzinnig tempo werd FC Nantes de wil opgelegd de eerste tien minuten.

Wijnaldum mocht de laatste twintig minuten meedoen, hij kwam voor aanvoerder Marco Verratti. Maar de inmiddels verdiende gelijkmaker van FC Nantes kwam toch. Rico bracht weer redding, maar een schitterende hakbal in de rebound ging net over de lijn: 1-1.

Dennis Appiah wilde een dieptepass onderscheppen, maar raakte hem zó ongelukkig, dat de bal pardoes over zijn achter keeper vloog in de 82e minuut: 2-1.

In de counter kwam PSG vervolgens ook nog op 3-1. Messi krulde de bal in de verre hoek. De Argentijnse dribbelkoning maakte daarmee eindelijk zijn eerste treffer in Ligue 1.