Jonge vrouw (23) verzint beroving door twee mannen op bromfiets

De 23-jarige C.V. is zondag 14 november door de recherche van Paramaribo aangehouden op verdenking van het doen van een valse aangifte. De jonge vrouw had op 11 november aangifte op het politiebureau gedaan, zo bericht het Korps Politie Suriname vrijdag 19 november.

Zij verklaarde tegenover de politie, dat zij door twee mannen op een bromfiets was beroofd. Zij stond op het punt steenslag te kopen nabij Grassalco aan de Martin Luther Kingweg, toen de twee mannen haar beroofden van haar geld waarmee zij bezig is een huis te bouwen.

Naderhand belde de vader van de vrouw uit Nederland en gaf de politie te kennen, dat het zijn geld is en dat er voor hem een woning wordt gebouwd. De rechercheurs stelden hierop een onderzoek in, waarin werd geconstateerd dat de vrouw geen slachtoffer is geweest van een beroving , maar dat zij deze heeft verzonnen. 

De jonge vrouw werd ontboden naar het politiebureau. Toen zij zich op 14 november meldde bij de politie werd zij direct in de boeien geslagen.

Na te zijn voorgeleid is de jonge vrouw, na afstemming met het Openbaar Ministerie, achter slot en grendel geplaatst.

error: Kopiëren mag niet!