Politiebericht over dodelijk ongeval 20-jarige bromfietser Joshua Bruining

De 20-jarige Joshua Bruining is dinsdagavond op de J.S.P Kraagweg ter hoogte van plantage Invernis te Coronie, na een verkeersongeval om het leven gekomen. Dit meldt het Korps Politie Suriname woensdagavond.

De politie van het bureau Coronie kreeg een melding van het Command Center, dat een bromfietser tegen een stilstaande vrachtwagen was gebotst en geen teken van leven vertoonde. Agenten troffen vervolgens ter plekke een man op het wegdek aan.

Uit het voorlopig politieonderzoek is naar voren gekomen, dat de bromfietser vanuit de richting van Burnside kwam en reed richting Groningen. De 49-jarige vrachtwagenchauffeur P.D. had motorpech en parkeerde zijn truck aan de linkerzijde van de weg onder een straatlantaarn.

De bromfietser, die vermoedelijk met een hoge snelheid reed en geen deugdelijke valhelm op had, lette bij die gelegenheid niet voldoende op. Daarbij kwam hij in botsing met de achterzijde van de vrachtwagen.

De arts werd door de politie ingeschakeld en stelde officieel de dood van het verkeersslachtoffer vast. Zijn lichaam is in opdracht van het Openbaar Ministerie ter obductie door de politie in beslag genomen.

Het rijbewijs van de bestuurder van de vrachtwagen werd ingevorderd. De bromfiets van het slachtoffer Joshua Bruining is door de politie ter herkeuring in beslag genomen.

error: Kopiëren mag niet!