Minister Nurmohamed oriënteert zich in uitgaanscentrum Paramaribo

Na een oriëntatiebezoek enkele weken geleden aan de binnenstad van Paramaribo, bracht minister Riad Nurmohamed van Openbare Werken (OW) onlangs ook een bezoek aan het uitgaanscentrum van Paramaribo, zo meldt het ministerie woensdag 17 november in een uitgebracht persbericht.

In het uitgaanscentrum zijn legio bedrijven gevestigd waar niet alleen Surinamers, maar zeker ook duizenden toeristen, van gebruikmaken. 

Tijdens dit bezoek heeft de minister een uitgebreid onderhoud gehad met de algemeen directeur van Royal Torarica, Dave Boucke, en zijn de problemen aangehoord die de ondernemers in dat gebied ondervinden. De situatie werd tijdens de ontmoeting uitgebreid in kaart gebracht, waarbij alle issues die zich in die bewuste omgeving afspelen werden voorgelegd aan de minister en zijn delegatie. 

Nurmohamed werd tijdens dit werkbezoek vergezeld door zijn adviseurs, directeuren van verschillende directoraten, onderdirecteuren en ook andere stafleden. 

De bedrijven in het uitgaanscentrum kampen al geruime tijd met velerlei onaangename zaken. Er zijn verscheidene vraagstukken aan de orde gekomen, zoals het niet optimaal functioneren van het ontwateringssysteem in het gebied, veiligheid die nog steeds te wensen overlaat, oude gebouwen die niet voldoen aan de hedendaagse eisen en aan renovatie toe zijn en vooral het vaak te laat ophalen van afval. 

De delegatie van OW heeft aangegeven er alles aan te doen om prioriteiten te stellen en na te gaan welke zaken terstond aangepakt kunnen worden. Zowel de hoteldirecteur als de vertegenwoordiger van de omliggende bedrijven stelden het bezoek van minister Nurmohamed en zijn staf zeer op prijs.

error: Kopiëren mag niet!