60 personen woensdag Covid-19 positief getest en geen enkele patiënt overleden

Het Covid-virus heeft woensdag 17 november geen enkele patiënt het leven gekost, zo meldt het officiële Covid-19 dashboard op de website van het Bureau voor Openbare Gezondheidszorg, www.bogsuriname.com, woensdagavond rond tien uur. Het aantal overleden personen aan Covid-19 bedraagt nu, sinds de aanvang van de Covid-pandemie medio maart 2020, 1.140.

60 Personen werden positief getest (vrijdag 63, zaterdag 33, zondag 32, maandag 92 en dinsdag 72) en volgens het dashboard zijn 4 patiënten woensdag genezen verklaard. 486 Testen zijn uitgevoerd.

Op Intensive Care Units van de ziekenhuizen liggen woensdag 13 patiënten en in totaal liggen 48 personen met het virus in een ziekenhuis. De afgelopen dagen is er constante dalende lijn waar te nemen in het aantal ziekenhuisopnames, dat schommelde ruim twee weken geleden nog rond de 70.

De Covid-19 dashboard toont 17 november drie personen in isolatie.

Het totaal aantal met Covid-19 besmette personen, sinds de uitbraak medio maart 2020, bedraagt nu 50.302.

PK

error: Kopiëren mag niet!