MMA-vechter Khozhiev verdacht van moord op arts na debat over Covid-19-vaccinaties

Een professionele MMA-vechter staat terecht voor ernstige aanklachten nadat hij naar verluidt een arts zou hebben vermoord na een debat over Covid-19-vaccinaties.

Volgens meerdere rapporten uit Guam, waaronder de Pacific Daily News, werd Akmal Khozhiev beschuldigd van zware moord en zware mishandeling voor het naar verluidt neersteken van een 44-jarige arts, Miran Rabati.

Volgens de rapporten reageerde de politie van Guam op een storingsklacht in Tamuning, waar agenten Khoziev onder het bloed zagen en zeiden: “Ik heb hem vermoord.” De vechter werd in hechtenis genomen voordat agenten ter plaatse het lichaam van Rabati ontdekten “met het gezicht naar beneden in een plas bloed”. Rabati werd ter plaatse dood verklaard.

Volgens ooggetuigenverslagen van de Pacific Daily News waren de twee mannen in het appartementencomplex waar het incident plaatsvond, aan het eten voordat de ruzie over vaccinaties begon. Khozhiev wurgde Rabati van achteren en twee vrouwen probeerden de 27-jarige te bedwingen, van wie er één op het hoofd werd geslagen.

Het slachtoffer werd meerdere keren met een mes in de nek werd gestoken.

De borgtocht was vastgesteld op $ 1 miljoen toen hij afgelopen woensdag voor het eerst voor de rechtbank verscheen.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: