May deelt tijdens Srefidensi 10.000 zakken rijst en 5.000 cadeaus uit: “We zien wel hoe God ons verder zal ondersteunen”

De bekende Germain May die met zijn Super Fever Medicine vrijwel het gehele land van zijn drank heeft laten proeven, is in de aanloop naar de week van Srefidensi bezig om terug te geven aan verschillende landgenoten. May laat weten maar liefst 10.000 zakken rijst van elk 10 kilo te willen verdelen. De huidige prijs van een zak rijst in de winkel is SRD 160 tot SRD 180 afhankelijk van de kwaliteit.  De zakken rijst zijn bestemd voor de personen die het nodig hebben, licht May toe. Daarbij krijgt men ook gratis een fles Super Fever Medicine. De verdeling zal plaatsvinden in Commewijne, het stadscentrum en Welgedacht A.

Dagblad Suriname rekende eerder al uit, dat een gezin bestaande uit 4 personen twee weken van een zak rijst van 10 kilo kan leven uitgaande van 1 bord rijst per dag.

Kinder cadeaus

Ook aan de kinderen is gedacht. “5.000 kindercadeautjes zullen uitgedeeld worden.” Het idee is dat ouders die het moeilijk hebben iets aan hun kinderen kunnen geven. Terugkijkend op zijn eigen kinderjaren zegt May, dat zijn ouders het niet breed hadden. “Zij konden het niet voor mij doen”, laat hij weten.

“De middelen komen van Oso Dresi’s”, vertelt May verder. Ondanks de moeilijke tijden waarin de prijzen zijn gestegen is besloten om deze actie toch te doen. “We zien wel hoe God ons verder zal ondersteunen.” Met de registratie voor de speelgoederen gaat het vlot, ondertussen hebben 4.800 personen zich al opgegeven. “Nog 200 personen kunnen zich aanmelden.” May zegt waar hij zijn bijdrage kan leveren dat zeker te doen. “Ik hou van mijn land en ik heb gevoel voor Suriname”, besluit hij.

RB 

error: Kopiëren mag niet!