Man (44) opgepakt die huidige man van zijn ex-vrouw steekwond toebrengt

De 44-jarige J.D. is afgelopen woensdagavond door agenten van het politiebureau Coronie opgespoord en aangehouden. De man was die avond gewapend met een scherp voorwerp de woning van zijn ex-vrouw binnengedrongen, zo meldt de politie vrijdagavond 12 november. 

Bij die gelegenheid kwam D. oog in oog te staan met de huidige man van de vrouw. De twee mannen raakten in een heftige worsteling met elkaar, waarbij J.D. het scherp voorwerp te voorschijn haalde en de man van zijn ex-vrouw een steekverwonding toebracht in zijn bovenlichaam.

Bij aankomst van de agenten was de verdachte al verdwenen. In een  ambulance werd de gewonde man voor medische behandeling afgevoerd naar het Mungra Medisch Centrum (MMC) te Nieuw Nickerie. Het slachtoffer is ter observatie opgenomen.

De verdachte werd vervolgens opgespoord en kort daarna in de directe omgeving aangehouden. Het scherp voorwerp is op hem teruggevonden en in beslag genomen. Bij zijn voorgeleiding verklaarde J.D. dat hij overging tot het plegen van deze daad, omdat hij zijn ex-vrouw terug wil hebben.

J.D. werd na overleg met het Openbaar Ministerie hangende het onderzoek in verzekering gesteld

error: Kopiëren mag niet!