26 weggebruikers op bon geslingerd voor verkeersovertredingen

De politie van het Verkeers Handhaving Team heeft in samenwerking met de Motor Surveillance Dienst van het Korps Politie Suriname dinsdag 9 november op de Nickerie- en de Johannes Mungrastraat in Paramaribo afzonderlijke verkeerscontroles gehouden, zo meldt het korps vrijdag 12 november.

Daarbij kregen in totaal 26 weggebruikers, die verschillende verkeersovertredingen hadden begaan, een boete opgelegd. Het gaat om het rijden zonder een veiligheidsgordel om, rijden zonder een nummerplaat op het voertuig te hebben bevestigd, rijden met een getinte voorruit, rijden zonder een rijbewijs, handmatig telefoneren, het voertuig niet te hebben verzekerd en rijden met verblindende verlichting.

De politie doet een dringend beroep op alle weggebruikers om zich te houden aan de verkeersregels.

error: Kopiëren mag niet!