Muzikant (36) opgepakt in dronken toestand die steeds zijn vriendin mishandelt

De politie van het bureau Latour heeft donderdag 4 november de 36-jarige muzikant J.K. op zijn woonadres in het ressort Latour aangehouden. 

De man, die drie jaren samenwoont met zijn 33-jarige vriendin, had de gewoonte om in beschonken toestand de vrouw te mishandelen. Het koppel heeft geen kinderen, maar de vrouw heeft vier minderjarige voorkinderen, zo bericht het Korps Politie Suriname zondagavond 7 november.

De man kwam in de vroege ochtend van 4 november dronken thuis. Hij maakte de vrouw en de kinderen die in diepe rust waren op een zeer agressieve manier wakker en bedreigde zijn vriendin met de dood. Daarnaast joeg hij in zijn dronken- en agressieve bui de vrouw weg. Uit vrees om niet weer mishandeld te worden verliet de vriendin met haar kinderen de woning.

Toen de vrouw en kinderen op straat waren, kwam de agressieve man op haar af en bracht haar klappen toe. Het slachtoffer liep letsels op en moest medisch worden behandeld. De vriendin deed van deze mishandeling en bedreiging aangifte bij de politie.

De man werd vervolgens opgespoord en in zijn agressieve bui aangehouden. Hij werd hij ter ontnuchtering overgebracht naar het politiebureau. Toen hij nuchter was, werd hij voorgeleid. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is de verdachte door de politie in verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!