VHP-Jongeren Commewijne delen Divali-broden uit aan burgers in district

Hindoes over de hele wereld vieren donderdag 4 november Divali. De VHP-Jongeren Commewijne onder leiding van Preshand Baldew, hebben in verband met het lichtjesfeest burgers blij gemaakt met 100% vegetarische Divalibroden.

De burgers waren zeer ingenomen met dit initiatief. De VHP-Jongeren delen sinds 2015 jaarlijks Divalibroden uit aan burgers in Commewijne. Rond de kerstdagen worden kerstbroden uitgedeeld. Dit keer was VHP- parlementariër Rui Wang op bezoek, die ook spontaan heeft meegelopen.

Baldew geeft aan dat het nodig was om weer Divalibroden uit te delen, omdat het vieren van Divali iedereen een kans biedt om weer de connectie te maken met het innerlijke. Divali, meer bekend als het lichtjesfeest, wordt symbolisch bedoeld als de overwinning van het licht op de duisternis, overwinning van de gelukzaligheid op de onwetendheid.

“Dankzij de sponsoren zijn heel wat burgers blij gemaakt, vandaar ook een bijzonder woord van dank aan al onze sponsoren. Tot slot wensen wij van de VHP de totale samenleving een Shubh Divali toe”, aldus de VHP-Jongeren Commewijne.

error: Kopiëren mag niet!