Verzender (27) postpakket met 65 gram cocaïne in warme vis ontvangt SRD 100 voor verzenden

De 27-jarige verzender van een postpakket met 65 gram cocaïne, A.H., is dinsdag door agenten van de afdeling Narcotica Brigade, na te zijn ontboden, aangehouden, zo bericht het Korps Politie Suriname woensdag 3 november.

De man had dinsdag 17 augustus een postpakket ter verzending naar het buitenland aangeboden bij één van de postbedrijven in Paramaribo. Tijdens controle door de douanerecherche werd 65 gram cocaïne in het postpakket aangetroffen, verwerkt in warme vis. Het postpakket met de drug werd door de douanerecherche in beslag genomen en vervolgens overgedragen aan de rechercheurs van de afdeling Narcotica Brigade.

Na verkregen en uitgewerkte informatie werd de postverzender door medewerkers van de Narcotica Brigade afgelopen maandag pas op verschillende adressen opgespoord, maar niet aangetroffen. Toen hij van zijn medebewoners had gehoord, dat de politie naar hem op zoek was, meldde hij zich dinsdag bij de politie.

Bij zijn voorgeleiding verklaarde hij dat hij op 17 augustus op een adres aan het werk was en toen door een voorbijganger werd benaderd met het verzoek een doos voor hem te posten. Hij kreeg voor zijn bewezen dienst SRD 100.

De verdachte is na overleg met het Openbaar Ministerie hangende het onderzoek opgesloten.

error: Kopiëren mag niet!