Burgers protesteren bij Assemblee tegen vaccinatiedwang

Enkele burgers hebben woensdagmorgen 3 november zich bij het Assembleegebouw verzameld om te protesteren tegen vaccinatiedwang op scholen en werkplekken. Gordon Mac Donald die zich onder de groep burgers bevond zei, dat de regering om allerlei slinkse manieren probeert mensen te dwingen zich te laten vaccineren. Mensen worden volgens hem onder druk gezet.

Men verwijst naar het buitenland waar de bereidwilligheid om zich te laten vaccineren veel meer is dan in Suriname, “maar daar heeft men een goede voorlichting en men praat met de mensen”, aldus de activist.

Hij zei, dat men hier in Suriname de lockdowns gebruikt om mensen te muilkorven. Een ieder die een kritisch geluid laat horen over het Covid-beleid wordt direkt gelinkt met een niet regeringsgezinde politieke partij.

Een mevrouw die zich ook onder de groep protesterenden bevond toonde een formulier dat ouders van leerlingen hebben meegekregen.

Met het ondertekenen van het formulier zouden ouders toestemming geven om hun kinderen op school te laten vaccineren. De mevrouw is het helemaal niet eens met deze werkwijze die ze als dwang bestempeld.  Zij riep de regering op om te stoppen met mensen onder druk te zetten of te dwingen zich te laten vaccineren.

SS

error: Kopiëren mag niet!