Kabinet van de Vicepresident lanceert Covid-19 bewustwordingscampagne

Ko’w Fet,= (kom laten wij samen fit zijn) is een bewustwordingscampagne van het Kabinet van de Vicepresident die het personeel bewust moet maken inzake alles met betrekking tot Covid-19. Deze bewustwordingscampagne is al geruime tijd aan de gang, maar de officiële start heeft maandag plaatsgevonden op het Kabinet van de Vicepresident.

Een commissie bestaande uit medewerkers van het Kabinet zorgt voor de invulling van de campagne. 

Waarnemend-president Ronnie Brunswijk vindt het bijzonder, dat er serieus wordt omgegaan met de Covid-19 pandemie. Goede gezondheid van de Surinaamse burger is één van de prioriteiten van deze regering.

Als eerste mocht Brunswijk de Ko’w Fet kit in ontvangst nemen. Voorts vond een bewegingsdemonstratie plaats, verzorgd door sportleiders van het directoraat Sportzaken van het ministerie van Regionale Ontwikkeling en Sport. Na het officiële gedeelte mochten het personeel van het Kabinet en overige mensen uit de gemeenschap zich ter plekke laten vaccineren

error: Kopiëren mag niet!