Drie verdachten woninginbraak opgepakt op Militair Project Nieuw-Amsterdam

Na verkregen en uitgewerkte informatie hebben rechercheurs van Regio Oost in de eerste week van oktober de drie verdachten Q.P., M.K. en S.F. op het Militair Project te Nieuw-Amsterdam in het district Commewijne opgespoord en aangehouden, zo meldt het Korps Politie Suriname pas maandagavond 1 november.

Het drietal wordt ervan verdacht zich schuldig te hebben gemaakt aan twee diefstallen en een poging tot diefstal. In dezelfde week voor hun aanhouding was er ingebroken in een woning. Bij een ingesteld onderzoek door de politie kwamen de drie verdachten aan de hand van camerabeelden in beeld.

Uit de woning hadden de mannen een televisie, een hydrofoor en een Playstation gestolen. Na diefstal bleven de drie verdachten in de nabije omgeving. De auto waarin zij zaten werd door de politie gesignaleerd waarop vervolgens de drie konden worden aangehouden.

De gestolen goederen waren in hun bezit, maar deze zijn hangende het onderzoek nog niet afgestaan aan de eigenaar. De drie verdachten zijn na overleg met het Openbaar Ministerie door de politie in verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!