Prijzen MCP-melk niet verhoogd

De prijzen van melk en melkproducten van de Melkcentrale Paramaribo (MCP) zijn vooralsnog niet verhoogd of aangepast. Dit laat MCP-directeur Dewkoemar Sitaram nadrukkelijk weten.

De afgelopen dagen circuleren op social media berichten, waarin gesuggereerd wordt dat de consumentenprijzen van melk in de bekende plastieken liter verpakking zijn verhoogd of zullen worden verhoogd. Daar is volgens Sitaram op dit moment geen sprake van.

Wat er in de toekomst gaat gebeuren is niet te voorspellen. Maar, op dit moment gelden voor melk dezelfde prijzen, te weten SRD 15 voor 1 liter volle melk, SRD 17,50 voor halfvolle en magere melk. Voor de andere MCP-melkproducten zoals yoghurt, flavomel en sucamel, gelden ook nog dezelfde adviesprijzen. 

SS

error: Kopiëren mag niet!