Marciano Jong nieuwe districtssecretaris Kabalebo

“U neemt een zware taak op u en u zal goed moeten samenwerken met de district-commissaris.” Zo sprak vicepresident Ronnie Brunswijk vrijdag 22 oktober bij de beëdiging van Marciano Jong tot districtssecretaris van het ressort Kabalebo op het Kabinet van de Vicepresident, aldus het Directoraat Volkscommunicatie van het Kabinet. 

Minister Gracia Emanuel van Regionale Ontwikkeling en Sport (ROS), die evenals districtscommissaris Josta Lewis aanwezig was bij de beëdiging, hield de nieuwe districtssecretaris voor, dat hij een wit pak heeft. “Niet omdat het wit is, wil dat zeggen dat het niet vies mag worden,” zei de bewindsvrouwe lachend, daarbij aanvullend dat er hard gewerkt zal moeten worden. 

De districtscommissaris hield haar nieuwe districtssecretaris voor geen moeilijk persoon te zijn. Zij staat als burgermoeder altijd open voor het gesprek met de secretaris. “Het wederzijds respect gaat ervoor zorgen dat het werk gedaan wordt,” sprak de Lewis.

Bij de beëdiging was ook het traditioneel gezag van Powakka aanwezig en ook de onderdirecteur van Ontwikkelingsdienst Kayleigh Galgren van het ministerie van ROS.

error: Kopiëren mag niet!