VHP Jongerenraad houdt Back to school motivatie dag te Rust en Werk

Afgelopen zondag heeft de VHP Jongerenraad een motivatiedag gehouden te Rust en Werk in het district Commewijne waarbij enkele leden de kinderen en jongeren van het dorp Rust en Werk te Commewijne wat “Back to School” motivatie hebben toegesproken. Dit ging gepaard met het verstrekken van schoolpakketten. 

In een gesprek met de krant zegt voorzitter Karishma Mathoera dat ze de kinderen toesprak om zich in te zetten op school en zich te houden aan de MOHANA-regels. Verder werden zij aangemoedigd om ondanks de Covid-pandemie en turbulentie dat het met zich heeft meegebracht voor het onderwijs, hun best te doen in het nieuwe schooljaar. Ook werden zij toegesproken om ondanks de afstand naar het dorp en het ontbreken van faciliteiten, zich daar niet door te laten ontmoedigen.

Voor de kinderen die er niet bij konden zijn doordat zij in quarantaine waren, werden de schoolpakketten voor de deur afgezet.

Voor de VHP Jongerenraad is het belangrijk, dat het verstrekken van pakketten altijd gepaard gaat met een boodschap van motivatie, hoop en doorzetting. En dat verstrekt wordt aan leerlingen die dat daadwerkelijk nodig hebben.

error: Kopiëren mag niet!