Trans Guyana Airways hervat wekelijkse vluchten naar Suriname

Vanaf 28 oktober hervat Trans Guyana Airways 2 wekelijkse vluchten naar de Johan Adolf Pengelluchthaven vanaf Eugene F. Correia International in Georgetown, Guyana. Deze vluchten, op zondag en donderdag, zullen het reizen van en naar Suriname en verbindingen naar Europa en Azië vergemakkelijken. Alle passagiers moeten volledig zijn gevaccineerd of ze moeten binnen 72 uur voor vertrek een negatieve PCR-test overleggen 

Over Trans Guyana Airways

Trans Guyana Airways (TGA), ontstaan ​​in 1956, is uitgegroeid tot de belangrijkste en belangrijkste binnenlandse commerciële luchtvaartmaatschappij van Guyana. De Guyanese vliegmaatschappij heeft in augustus 2019 een overeenkomst gesloten met de KLM.

Suriname zal dienen als tussenstop (transit) bij de nieuwe route; TGA en KLM gaan op de Johan Adolf Pengelluchthaven passagiers aan elkaar ‘voeden’. De inaugurele vlucht van TGA naar ‘Zanderij’ is in september 2019 geweest. De verwachtingen over de nieuwe route waren hoog bij TGA, KLM en NV Luchthavenbeheer. Maar, enkele maanden later raakte de wereld en ook ons land in de greep van de Covid-19 pandemie waardoor luchtvaart haast stil kwam te liggen. Nu worden vluchten weer hervat.

error: Kopiëren mag niet!