Voortvluchtige verdachte (42) ‘Segebaai’ opgepakt door Arrestatie Team

De 42-jarige voortvluchtige verdachte K.L. ofewel ‘Kenny’ of ‘Segebaai’ is zaterdag 9 oktober door het Arrestatie Team aangehouden. Hierna werd hij overgedragen aan de rechercheurs van Narcotica Brigade, zo meldt het Korps Politie Suriname zaterdag 16 oktober.

Kenneth werd op last van de procureur-generaal bij het Hof van Justitie opgespoord. De man wordt ervan verdacht zich schuldig te hebben gemaakt aan deelneming aan een criminele organisatie en overtreding van de Wet Verdovende Middelen.

Zijn naam werd genoemd tijdens het onderzoek naar de onderschepping van 63 kilogram cocaïne in een koffer in de landwegen te Zanderij.
De verdachte werd na overleg met het Openbaar Ministerie in het belang van het onderzoek door de politie in verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!