Spiritueel leider Swami Paramtej bezoekt president Santokhi

Swami Paramtej, spiritueel leider van de Art of Living Foundation, is nu in Suriname. Swami Paramtej, die deze dagen twee cursussen verzorgd, verkondigt wereldwijd de boodschap van liefde en gelukkig zijn. Hij heeft woensdag 13 oktober samen met voorzitter Sam Mathoera van Art of Living Suriname en enkele leden zijn opwachting gemaakt bij president Chandrikapersad Santokhi. Aan het staatshoofd legde hij het doel van Art of Living uit. 

De spiritueel leider merkte op dat Bhutan danwel het gelukkigste land ter wereld mag zijn, maar dat Suriname wat betreft haar multiculturele samenstelling ook het gelukkigste land kan zijn. Art of Living is bereid hierin de nodige ondersteuning te geven. “Het prachtige van Suriname is dat iedereen met elkaar samenleeft en elkaars cultuur erkent,” aldus Swami Paramtej. Volgens hem kan nog die extra stap hogerop worden gezet in de gezamenlijke strijd tegen Covid-19. De pandemie is ter sprake gekomen tijdens de ontmoeting met president Santokhi. 

Art of Living benadert volgens de spiritueel leider het virus niet zozeer spiritueel, maar wetenschappelijk. De organisatie ondersteunt meer dan 20 landen met protocollen waarmee mensen hun immuunsysteem kunnen versterken. Zij stelt programma’s beschikbaar voor sterke fysieke en mentale gezondheid zowel voor, na als tijdens Covid. De spiritueel leider zegt ook in Suriname te zijn om de president te ondersteunen in de tijd van Covid. Swami Paramtej zegt dat door samen te werken er zoveel meer bereikt kan worden. “Nu kijkt eenieder wat hij voor zichzelf kan bereiken, maar als we gelukkig zijn, gaan we ook kijken naar wat we voor anderen kunnen betekenen.”  

President Santokhi ontving vorig jaar na zijn beëdiging via een videoconferentie de zegeningen van Sri Sri Ravi Shankar, oprichter en spiritueel wereldleider van de Art of Living Foundation. Swami Paramtej heeft het staatshoofd ook persoonlijk gefeliciteerd met diens presidentschap.

De Art of Livng Foundation is als spirituele organisatie in meer dan 156 landen gevestigd.

error: Kopiëren mag niet!