Michael Jordan steunt Covid-19 vaccinprotocollen van NBA

De NBA eist niet dat spelers zich moeten laten vaccineren. Niet gevaccineerde spelers worden echter niet betaald als ze een wedstrijd missen vanwege lokale vaccin-maatregelen . “Ik ben het helemaal eens met dit besluit van de NBA”, zei de 58-jarige Jordan op NBC’s Today.

Jordan, eigenaar van de Charlotte Hornets, voegde eraan toe, dat hij een groot voorstander is van wetenschap. “Daar blijf ik bij en hopelijk houdt iedereen zich aan de regels die de competitie bepaalt”, zei Jordan.
De Charlotte Hornets zijn 100% gevaccineerd, volgens The Associated Press.

De opmerkingen van de voormalige NBA-ster komen op een moment dat sommige sterspelers hun onwil hebben geuit om zich te laten vaccineren. De Brooklyn Nets maakte dinsdag bekend, dat de niet-gevaccineerde Kyrie Irving niet met het team mag spelen of trainen totdat hij is tegen het Coronavirus is gevaccineerd.

error: Kopiëren mag niet!