‘Bhaja’ (46) mishandelt vrouw, omdat zij liefdesrelatie afwijst

I.P. alias ‘Bhaja’ (46), is vrijdag 8 oktober door de politie van het bureau Latour aangehouden, omdat hij ervan wordt verdacht een vrouw te hebben mishandeld, zo bericht het Korps Politie Suriname donderdagavond 14 oktober.

De man mishandelde zondag 12 september een vrouw voor een Supermarkt on de Pokopawstraat. Hij bracht haar vuistslagen toe op het lichaam, waardoor de vrouw letsels heeft opgelopen aan een oog. Tijdens de mishandeling kwam de vrouw te vallen, waardoor haar bril werd vernield. De verdachte bedreigde het slachtoffer ook nog met de dood. 

Het motief tot zijn daad ligt in het feit, dat de vrouw zijn aanzoek voor een liefdesrelatie heeft afgewezen. Het slachtoffer moest medisch worden behandeld en is verwezen naar een specialist.

Bij zijn aanhouding verklaarde de man aan agenten, dat de vrouw hem een geldbedrag in SRD schuldig is. Het slachtoffer stelt echter niets van de betaling af te weten.

De verdachte, overigens een bekende van de politie, maakt het tot een gewoonte om vrouwen te mishandelen, wanneer hij zijn zin niet krijgt. Hij was in februari al eens ingesloten, omdat hij twee vrouwen met wie hij een relatie had, had mishandeld.

Hij werd voorgeleid en na afstemming met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!