Vrouw (35) meldt zich bij politie Munder na 57-jarige man te hebben mishandeld

De 35-jarige L.V. is vrijdag 8 oktober door de politie van het bureau Munder voor zware mishandeling en vernieling aangehouden, nadat zij zich op het politiebureau had gemeld, zo meldt het Korps Politie Suriname dinsdag 12 oktober.

Alfons K.(57) had op dinsdag 28 september aangifte tegen de vrouw gedaan op het politiebureau Munder. Hij gaf agenten te kennen, dat de vrouw eerst de achterruit van zijn auto kapot had geslagen, waarna zij een steen tegen een oog had gegooid.

Onderzoek wees uit dat het om een financiële kwestie gaat tussen partijen. De man, die vermoedelijk geld had geleend bij de vrouw, betaalde haar niet terug niet binnen de afgesproken tijd. Toen de man en vrouw zich op een terrein van een ziekeninrichting bevonden, vroeg de vrouw de man om haar geld. Het antwoord van de man viel niet in goede aarde bij V. waarop zij het recht in eigen handen nam.

De vrouw heeft bekend de strafbare feiten te hebben gepleegd. Ze is na overleg met het Openbaar Ministerie hangende het onderzoek opgesloten.

error: Kopiëren mag niet!