Voetganger (56) door auto dodelijk geschept – Bestuurder rijdt door en nog niet achterhaald

De 56-jarige voetganger Rabindernath Bajoor is zaterdag 9 oktober op de Helena Christinaweg ter hoogte van pandnummer 291 dodelijk aangereden door een personenauto, zo meldt het Korps Politie Suriname maandagavond 11 oktober.

Agenten van het bureau Santo Boma gingen na de melding van een aanrijding tussen een auto en een voetganger voor onderzoek naar de locatie. Daar aangekomen troffen zij het verkeersslachtoffer, die geen teken van leven meer vertoonde, op de berm aan. Een arts stelde officieel de dood vast. 

In opdracht van het Openbaar Ministerie is het lichaam van Bajoor ter obductie door de politie in beslag genomen.

Uit het voorlopig politieonderzoek kwam naar voren, dat de voetganger vermoedelijk aan de uiterste linkerzijde van de weg liep. De automobilist had dezelfde rijrichting en heeft vermoedelijk het slachtoffer van achteren geschept. De man kwam tegen een ijzeren metalen vuilnisbak aan en liep letsels aan zijn hoofd op. 

De bestuurder van het grijze voertuig reed na de aanrijding door. Andere bijzonderheden van het voertuig zijn niet bekend. De bestuurder is ook nog niet achterhaald. Het onderzoek wordt voortgezet door Verkeersunit regio Midden van de politie.

error: Kopiëren mag niet!