Raj Babbar over arrestatie Aryan Khan: ‘Ontberingen zullen de ziel van Shah Rukh Khan niet afschrikken’

Raj Babbar is openhartig over de arrestatie van Aryan Khan. Aryan was een van de acht personen die op 3 oktober in Mumbai werden gearresteerd door het Narcotics Control Bureau in verband met een drugsvangst op een cruiseschip.

Acteur-politicus Raj Babbar heeft commentaar geleverd op de arrestatie van Aryan Khan bij een NCB-drugszaak op een cruiseschip. Hij prees Aryan’s vader Shah Rukh Khan en voegde eraan toe dat ontberingen zijn ziel niet zullen afschrikken.

Vóór Raj Babbar hebben verschillende Bollywood-beroemdheden hun steun uitgesproken voor Shah Rukh Khan en zijn familie.

Hrithik Roshan had op Instagram een ​​briefje aan Aryan Khan geschreven waarin hij het sterrenkind vroeg ‘om het te bezitten’. “Je weet dat je uitverkoren bent als je te midden van de chaos de druk voelt om je staande te houden. En ik weet dat je het nu moet voelen. De woede, de verwarring, de hulpeloosheid. Aaah, precies de ingrediënten die nodig zijn om de held van binnenuit te verbranden’, schreef Hrithik. ‘Je moet door het donker gaan. Rustig, nog steeds, je eigen bezit. En vertrouwen op het licht. Binnenin. Het is er altijd”, voegde de acteur eraan toe. 

Filmmaker Hansal Mehta had getweet: “Het is pijnlijk voor een ouder om te maken te hebben met een kind dat in de problemen komt. Het wordt nog erger als mensen tot oordelen beginnen te komen voordat de wet zijn loop heeft. Het is respectloos en oneerlijk tegenover de ouder en de ouder-kindrelatie. Met jou @iamsrk.”

error: Kopiëren mag niet!