Kirron Kher over kankerdiagnose: ‘Zelfs de artsen weten niet waarom het is gebeurd’

Kirron Kher vertelde over de pijn die iemand doormaakt tijdens de behandeling en zei dat ze niets anders kon doen dan het te accepteren.

Anupam Kher informeerde eerder dit jaar over het feit dat zijn vrouw Kirron Kher gediagnostiseerd is met multipel myeloom, een vorm van kanker. Hij deelde ook, dat de actrice en parlementslid hiervoor werd behandeld. Hun zoon Sikander blijft fans via talloze posts op social media op de hoogte houden over haar gezondheid, en onlangs ook Kirron, via een gedeeld Instagram-bericht dat ze vanuit huis werkte.

In een recent interview vertelde Kirron Kher dat het nu veel beter met haar gaat en ze vertelde ook dat ze nooit is gestopt met werken. “Ik heb gewerkt, zelfs toen ik in het ziekenhuis lag, onder behandeling. Ik heb de hele tijd contact gehad met mensen op mijn telefoon. Ik heb onlangs zelfs virtueel een zuurstoffabriek in Chandigarh geopend. Maar mijn dokter laat me nergens heen reizen, vooral niet door de lucht, omdat mijn immuniteit enigszins aangetast is door de behandeling”, vertelde ze aan Hindustan Times.

De actrice vertelde ook over de pijn die iemand doormaakt tijdens de behandeling, zoals ze zei: “Het is niet de ideale situatie om in te zijn. Par yeh zindagi hai. Men leert ermee omgaan en door te gaan. Er is geen uitweg behalve om het te behandelen. Niemand gaat graag door de behandeling of de bijwerkingen ervan.”

De 69-jarige actrice blijft één keer per maand het ziekenhuis bezoeken voor onderhoudstherapie. Ze voegde eraan toe dat terwijl sommige mensen genezen, anderen weer niet genezen. “Zelfs de dokters weten niet hoe en waarom het gebeurde. De medische wetenschap heeft niet echt een concreet antwoord. Ik zou het veel liever niet hebben. Maar het is iets wat ik moest accepteren.”

Overweldigd door de liefde en wensen die op haar pad kwamen in deze moeilijke tijd, zei de Khoobsurat-actrice dat hoewel ze niet actief was op sociale media, echtgenoot Anupam Kher haar op de hoogte hield van alle berichten. “Ik ben zo geraakt door de liefde die ik van mensen heb gekregen. Ze zijn zo aardig geweest. Ik krijg prachtige berichten. Ik ben niet erg actief op sociale media. Maar Anupam ji heeft me erover verteld. Ik ben hen en God dankbaar’, besloot Kirron Kher.

error: Kopiëren mag niet!